Over ons

Wie zijn wij?

IC Pharma is een onderneming in gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van de bevoorrading, verkoop en logistiek van farmaceutische producten.

Met een knowhow en ervaring van 20 jaar in de gezondheidszorg, ondersteund door vele certificeringen, een kwaliteitsafdeling en een verantwoordelijk apotheker, bieden we onze partners een gespecialiseerde logistieke dienstverlening, farmaceutische oplossingen met toegevoegde waarde en een inkoopplatform om de bereikbaarheid van farmaceutische producten te verbeteren.

Maakt u deel uit van de bevoorradingsketen van gezondheidszorg en geneesmiddelen voor patiënten? In dat geval kunnen we zeker samenwerken!

Onze missie

Bij IC Pharma vinden we dat elk geregistreerd geneesmiddel bereikbaar zou moeten zijn voor alle patiënten.

Velen van hen lijden echter elke dag onder het niet-beschikbaar zijn van bepaalde geneesmiddelen die noodzakelijk zijn voor hun behandeling. De redenen?

  • Ofwel omdat het geneesmiddel nog in ontwikkeling of relatief nieuw is, en slechts in één land is geregistreerd
  • Ofwel omdat de productie van het geneesmiddel is afgebroken
  • Ofwel omdat het geneesmiddel niet op voorraad is vanwege bevoorradingsproblemen

Daarom is het bij IC Pharma onze missie de bereikbaarheid van de gezondheidszorg te verbeteren om te beantwoorden aan de toenemende vraag van patiënten die dat nodig hebben. Want ‘Sharing is caring’.